Logo klien
Holistisch Goed
tel: 06-46497547
Marieke2009

Engelenkaarten

Een engelen kaartlezing is niet zozeer een toekomst voorspelling maar een advies van wat men kan doen vanuit de huidige situatie. Het leven heeft men nog altijd zelf in de hand. Door een kaartlezing kan wel een en ander duidelijker worden over wat de eventuele uitkomst kan zijn vanuit de huidige situatie en door bepaalde beslissingen.

Dit wordt voor de lezing ook uitgelegd. Engelen zijn constant om ons heen zelfs veel mensen die geen religie volgen ‘geloven’ in een of ander vorm van beschermengel die we allen hebben. Deze beschermengel of engelen zijn er zoals de naam zegt om ons heen om ons te beschermen en te helpen tijdens ons leven.

waaier

Soms staan we op een punt in ons leven dat we ons afvragen wat ons te wachten staat. Vaak is dit een moment wanneer er keuzes gemaakt moeten worden of net een keuze gemaakt is en je jezelf af vraagt of dit wel de juiste is geweest.

Een kaartlezing kan hierbij duidelijkheid in geven. De engelen geven hun advies over de huidige situatie in je leven door middel van de kaarten. Soms wordt het een toekomst voorspelling genoemd. In zekere zin zou je het ook zo kunnen noemen, want als men het advies opvolgt wat de engelen doorgeven zou dat je toekomst kunnen worden. Als men het advies ‘negeert’ dan gaat het leven natuurlijk een andere pad nemen.

Het leven en wat de toekomst brengt heb je nog altijd in eigen hand.