Logo klien
Holistisch Goed
tel: 06-46497547
Marieke2009

 

Landgoed AlGoed - Stichting Landgoed AlGoed stelt zich ten doel een welkome ontmoetingsplek te midden van de natuur te creëren. In deze omgeving is er ruimte voor persoonlijke groei en bewustwording, ruimte om je oorspronkelijke zelf te her-ontdekken en ruimte om te zijn. De stichting organiseert, ondersteunt en initieert aktiviteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn.
Landgoed AlGoed is volop in ontwikkeling. De bouwgroep renoveert de oude gebouwen op het erf die dienst (gaan) doen als groepsruimte, cursusruimte, eetruimte etc. Naast hun eigen aanbod kunnen deze ruimten door derden worden gebruikt voor allerhande activiteiten. Wel is het voor de  stichting van belang dat de activiteiten passen bij de doelstelling. Er is behoefte aan ontmoeting, delen en uitwisseling en Landgoed AlGoed biedt dit ook aan.

Wilt u op Landgoed AlGoed een ruimte huren - groepsruimte, cursusruimte, feestzaal- voor bijeenkosmten , workshops, cursussen, een feest of bruiloft neem voor prijzen en verder informatie contact op met Robert - info@landgoedalgoed.nl

Sajasshop - prachtige edelstenen, kristallen - ruw en gepolijs, zelf ontworpen dromenvanger o.a. goede kwaliteit en stralende energie

Yoga weekenden in de Franse Jura, een ierse vrouw (familie vriendin) die al meer dan 12 jaar in Zwitserland woont en werkt voor Natuur conservatie. Sinds kort word haar tijd verdeeld over yoga, massage en internationaal conservatie werkzaamheden.

Light Spirit beurs organisatie

 

 

 

www.reikihugo.nl Lijst Reiki Masters en/of behandelaars per regio