Logo klien
Holistisch Goed
Bezoek adres: op afspraak te Almelo tel: 06-46497547 Kvk 8153837
Marieke2009
English Version
Marieke

Ik ben Marieke, 39 en al mijn hele leven spiritueel bezig. Sinds 1995 met de geboorte van mijn zoontje ben ik mij er bewuster van geworden. Tijdens de zwangerschap van mijn dochter in 2005 ben ik mij er meer in gaan verdiepen. Met twee gevoelige kinderen hebben we een hele sterke band.

Sinds 2004, tijdens mijn verblijf in Ierland, heb ik me steeds meer verdiept in de Ierse spirituele wereld. Ik heb een ‘Angel Card Healing' cursus gevolgd bij Aidan Storey . Ook heb in Ierland mijn Tera Mai TM Reiki graad 1 en 2 gedaan. In 2007 heb ik me ook in laten wijden in Seichem I en II.Sinds de zomer van 2009 ben ik ook Crystal Healer en geef kristal therapie healings. . In 2013 mijn leerweg vervolgt naar Reiki Master en Seichem Master, waar ik weer veel gestagneerde processen weer op gang heb gezet en met sneltreinvaart veel heb geleert en losgelaten. Ik heb een grote muur weg kunnen halen en het onvoorwaardelijke liefde die in me borrelde de vrijheid kunnen geven om te stromen.

Mijn spirituele tocht is al een eind op weg maar van de mensen om je heen en vanuit mezelf blijven er altijd dingen te leren, en ook van genieten. .

Van jongs af aan voel ik verschillende dingen over mensen. Mijn hele leven ga ik op mijn gevoel af. Zodra ik dat niet doe, gaat het mis. Na een hele leuke vakantie in Ierland, het verkennen van het land werd het ook een spirituele getinte vakantie. Het ene gevoel na het ander over hoe ik mensen in hun leven of op hun spirituele tocht zou kunnen helpen.

Dan ga je je gevoel testen of logisch erover nadenken. Ik heb wel veel levenservaring en mensen kennis, maar hoe kan ik met mijn HLO-opleiding en als alleenstaande ouder mijn gevoel werkelijkheid maken. Toch maar op mijn gevoel afgegaan en op spiritueel gebied veel kennis opgedaan om hier dit te kunnen schrijven en klaar te kunnen staan voor mensen die mijn hulp nodig hebben.
Nu een paar jaar verder en weer ervaringen rijker ben ik wel blij met deze stap. De mensen die mijn leven in zijn gekomen, of langs zijn gelopen, die mensen die door de wolken de zon toch weer zien schijnen en dus ook de warmte weer voelen. Een glimlach die een ander weer vrolijk maakt. Kleine dingen met grote gevolgen. Wat leven we toch in een mooie wereld.

afgelopen 3 jaar heeft mij heel wat meer geleert - ben een tijdje uit de running geweest en ook deze site een beetje links laten liggen. Met veel wijsheid, en een groeispurt in mezelf en in mijn spirituele ontwikkeling gaan we met steeds meer liefde, licht en innerlijke kracht de toekomst tegemoet.

Behalve het spirituele en het helpen van anderen hou ik me ook bezig met de natuur, ik vind het heerlijk om in de tuin te werken , en in de zomer back to basics - kamperen. Het strand ben ik helemaal gek op en de bergen - de combinatie ervan geven mij rust en energie.

Angel Love and Blessings

Marieke