Logo klien
Holistisch Goed
tel: 06-46497547
Marieke2009
Reiki en Seichem Behandeling

Bij binnenkomst wordt wederzijds kennisgemaakt. Vanzelfsprekend worden ook klachten en eventuele wensen en aandachtspunten van de cliënt zorgvuldig besproken. Bij ernstige fysieke klachten wordt vooraf al aangeraden om eerst naar de huisarts te gaan. De behandeling geeft geen garantie op genezing, maar kan wel een sterke stimulans en aanvullend zijn op de reguliere gezondheidszorg.

Een volledige behandeling kan uitlopen tot circa 1,5 uur. Je gaat daarvoor, indien fysiek mogelijk, op een behandeltafel liggen. De behandelaar gebruikt specifieke handposities om het lichaam. Iedere handpositie duurt ongeveer 3 tot 4 minuten, mede afhankelijk van de energie waar het lichaam om vraagt. Veelal wordt bij het hoofd begonnen en dan naar de voeten toe gewerkt. Vervolgens kan de rug worden behandeld.

Gedurende een behandeling lig je gekleed op de behandeltafel, Reiki en Seichem stroomt naar de verschillende plaatsen van het lichaam. De behandelaar is een doorgeefluik van deze energieen en gaat daar naartoe waar dat nodig is. Op de achtergrond speelt rustige muziek.

Cliënt zal merken dat de energie van Reiki en Seichem hem/haar helpt ontspannen. Onbewuste spanningen in het lichaam worden aan de oppervlakte gebracht. Dat gebeurt met kuchen, trillen, een borrelende maag, soms met huilen of lachen. Niets om je zorgen over te maken. Het wil zeggen dat blokkades zich opheffen, zodat de levensenergie weer kan stromen en je lichaam zich kan herstellen.

Na een behandeling is er tijd om bij te komen en eventueel te praten over de ervaring die cliënt heeft ondergaan, en waar de behandelaar blokkades heeft gevonden.

Reiki en Seichem begint met handoplegging, maar het uiteindelijke resultaat is dat je beter alles om je heen voelt. Het is een eenvoudige en effectieve methode voor het overdragen van de universele levensenergie.